ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΣΕΣΚΟΥΛΑ

Αναρτήθηκε από biovlastos 22/05/2020 92 Σχόλιο(α) ΣΥΝΤΑΓΕΣ,

Υλικά :
300 γρ.φασόλια χάντρες Βιοβλαστός , 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, 4 ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη, 1 κ.σ. ζάχαρη ακατέργαστη Βιοβλαστός, 5 κ.σ. ελαιόλαδο Eperion Βιοβλαστός , 300 γρ. σέσκουλα χοντροκομμένα, 6 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα, αλάτι Βιοβλαστός , φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Βιοβλαστός
Εκτέλεση :
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με τα φασόλια σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη ντομάτα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε . Αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 25 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα σέσκουλα. Βράζουμε για 20 λεπτά ακόμη και πριν από το τέλος ρίχνουμε τον δυόσμο. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να ξεκουραστεί για λίγο πριν σερβίρουμε.