Ρόφημα Βρώμης Φυσικό ΒΙΟ 1lt

  1. Αρχική
  2. Χωρίς Ζάχαρη
  3. Ρόφημα Βρώμης Φυσικό ΒΙΟ 1lt
Ρόφημα Βρώμης Φυσικό ΒΙΟ 1lt Ροφήματα Βιολογικά Προϊόντα - biovlastos.gr

Το ρόφημα βρώμης είναι ένα 100% φυτικό προϊόν χωρίς λακτόζη και παρασκευάζεται από τη βρώμη με την προσθήκη σοκολάτας. Η βρώμη είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και αντί-οξειδωτικά. Οι φυτικές ίνες χωρίζονται σε δύο τύπους: τις αδιάλυτες και τις διαλυτές. Οι αδιάλυτες ίνες είναι σκληρές και δεν διαλύονται στο νερό. Περνούν από το έντερο και βγαίνουν με τα κόπρανα, χωρίς να κάνουν σχεδόν τίποτα. Οι διαλυτές ίνες διαλύονται στο νερό, διασπώνται και ενώνονται με διάφορα άλλα συστατικά βγάζοντας έξω από το σώμα διάφορες ουσίες που υπάρχουν στη διατροφή οι οποίες μπορεί να βλάπτουν το σώμα όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που είναι καρκινογόνες. Οι φυτικές ίνες είναι το αγαπημένο θέμα των διατροφολόγων γιατί οι έρευνες δείχνουν πως όταν υπάρχουν σε ικανοποιητικά ποσοστά στη διατροφή, προκύπτει λιγότερη παχυσαρκία, διαβήτης τύπου 2 και καρκίνοι του πεπτικού συστήματος.
Ο σπόρος της βρώμης είναι ψιλό-αλεσμένος, μαγειρεύεται με νερό και στη συνέχεια ζυμώνεται. Στη συνέχεια, προστίθεται ηλιέλαιο και θαλασσινό αλάτι ως φυσικό συντηρητικό και το ρόφημα βρώμης είναι έτοιμο. Έτσι το ρόφημα βρώμης μας προσφέρει τα πολύτιμα ακόρεστα λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες της βρώμης με μια εξαιρετική γεύση.
Δοκιμάστε το ελαφρώς παγωμένο ή αναμίξετε με φρούτα, χυμούς ή τσάι. Τα ροφήματα δημητριακών μπορούν να γίνουν η βάση για να δημιουργήσουμε επιδόρπια και να χρησιμοποιηθούν ζεστά ή κρύα όπως το γάλα για το μαγείρεμα ή το ψήσιμο.


Διατροφικά στοιχεία ανά 100 γρ.
Ενέργεια: 178kj/42kcal   Πρωτεΐνες: 0,70 γρ    Φ.Ίνες: 0,70 γρ.
Υδατάνθρακες: 7,70 γρ. εκ των οποίων σάκχαρα: 4,50 γρ   Λίπη: 0,80 γρ. εκ των οποίων κορεσμένα: 0,10 γρ   Αλάτι: 0,09 γρ

  • Κωδικός Προϊόντος: 00557
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΟΦΗΜΑ, ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗΣ